Besoni në profesionalizmin tonëPër të pasur një produkt me sa më shumë kualitet dhe për t'ju ofruar gjithmonë më të mirën, Pularia Tirana zgjedh gjithmonë rracat më cilësore për rritje.

Ky process nis nga zogjtë një ditor që në stabilimentin tonë vijnë të sapocelur.


LEXO MË SHUMË

Produkte pule që do të pasurojnë tryezën tuaj me shije dhe vlera

 

Produktet tona


Pula


Kofsha Pule


Krah Pule


FiletoPërkujdesemi maksimalisht për cilësi dhe kualitet

 
chicken

Produkte të freskëta

Ne ofrojmë vetëm produkte të freskëta (jo te ngrira).
 
environmental

Miqësorë ndaj mjedisit

Proceset tona nuk shkaktojnë ndotje ne mjedis.
parallax background

Galeri