Produktet tona

Pularia Tirana operon vetëm në rangun e produkteve të freskëta (jo te ngrira).
Falë thertores moderne me kapacitet të lartë dhe me standarte Europiane, ne i ofrojmë konsumatorëve tanë produktet e mëposhtme

Pula Fshati
Pula Industriale
Kofshsa Pule
Krah Pule
Fileto